Groots genieten tijdens het GT-Weekend

16 april 2018

De leden van Capital Cars Connect hebben inmiddels met elkaar kennis kunnen maken tijdens de Grand Night van Capital Cars & Classics. Hierbij kon men een eerste blik werpen op het hoogwaardige aanbod van klassieke auto’s in de magische Amsterdamse Kromhouthal waar Capital Cars & Classics haar deuren opende. Aansluitend werd er gedineerd tussen de auto’s waarbij Ron Blaauw zorgde voor de culinaire invulling. De eerste contacten tussen de leden zijn veelbelovend en velen kijken dan ook uit naar het GT-weekend op 9, 10 en 11 juni aanstaande.

Foto: Kasteel Engelenburg

Dan worden de leden samen met hun partners ontvangen op het elegante Kasteel Engelenburg in Brummen, vanuit deze plek is er een spraakmakende tweedaagse rally uitgezet in eigen land en Duitsland. Engelenburg fungeert daarbij als uitvalsbasis en hun Franse keuken staat garant voor smaakvolle diners.

Op vrijdagavond worden de eerste gasten verwacht, op de zaterdag en zondag zal de rally gereden worden met verrassende stops, boeiende vergezichten, gezellige lunchplekken en vooral veel stuurplezier.

Ben jij ook een ondernemende petrolhead en wil je ook vier keer per jaar genieten van jouw auto samen met andere ondernemers? Wordt dan lid van Capital Cars Connect of vraag meer info aan via info@cc-c.nl. De leden rijden zowel in klassiekers als moderne auto’s.